История

 

Фирма „ЕЛЕКТРИК“ ЕООД е на пазара от 1990 година, като производител на всички видове електрически табла, измервателни, силови и оперативни, електроразпределителни касети за кабелни мрежи НН, касети за автоматично командване на улично осветление, мачтови ел.табла и табла електроразпределителни за трансформаторни постове. Разполага със собствена производствена база в промишлената зона на гр.Хасково, оборудвана с всички машини и съоръжения за извършване на съответната производствена дейност.

През 1996 година с преобразуването на дружеството от събирателно в еднолично се разширява и дейността на фирмата, която включва, освен производствена дейност и извършването на строително монтажни работи по част Електро. Фирмата се утвърди, като лоялен подизпълнител на големи строителни фирми, участвайки в изграждането на редица техни проекти и значими обекти.

Za-nas1

Za-nas2

Za-nas3

През последните години, във връзка с изграждането на електрически инсталации на жилищни сгради и офиси се наложи да отговорим на нуждите на нашите клиенти, които изискваха пълното ни съдействие относно етапа след строителството, а именно електрообзавеждането.

През 2008 година „ЕЛЕКТРИК“ ЕООД откри своя магазин и офис в гр.София, който предлага богата гама осветителна техника за дома, офиса и предприятието, както и електроматериали и консумативи.

За нуждите на своите клиенти, фирмата предлага откриване и отстраняване на аварии в дома и офиса, качествени електро услуги от квалифицирани специалисти.

В момента осигуряваме работа на голям брой квалифицирани работници, готови да отговорят на Вашите нужди, относно изграждането на ново строителство и ремонт на вече съществуващи инсталации и ел.мрежи.

Клиентите ни са гаранцията за нашето качество

IMG 1728

IMG 1671

IMG 1676